Skořice cyjlonská
Kód: 1133Detailní popis produktu
Jedinečná ceylonská skořice má jemnější chuť a vůni než běžná skořice a také obsahuje menší množství kumarinu.
Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů.
Uchovávejte v suchu .
Zadané množství vám navážíne a zabalíme do jednoho sáčku. Pokud produkt potřebujete navážit po určitém množství vzlášť uveďte to do poznámek.
Zboží nad 100g balíme do znovuuzavíratelných doypack sáčků +3 Kč k ceně. Díky tomu si můžete odebrat jen potřebné množství a znovu uzavřít bez nutnosti gumičkování a podobně.
Množství pod 100 g balíme do uzavíratelných polyethylenových zip sáčků.
Země původu: skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum) pochází ze Srí Lanky (ostrov Ceylon), pěstuje se však i v jiných tropických oblastech. Cejlonská skořice je považována za tu nejkvalitnější (z toho nejlepší je z kůry osmiletých keřů).
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
